Turgay İKİNCİ-Şalpazarı
Fortuna Düsseldorf, Kayserispor ve Karabükspor’un eski futbolcusu Hamza Çakır babası Salih Çakır’ı kaybetti.
Bir süreden beri Trabzon’da özel bir hastanede tedavi görmekte olan Almanya emeklisi 5 evlat babası Salih Çakır 80 yaşında hayata veda etti.
Almanya’da Milli Görüş Teşkilatı’nın eski yöneticilerinden olan Salih Çakır, hayırseverliği ile tanınıyordu.
Türkiye Süper Ligi eski takımlarından Kayserispor ve Karabükspor’da forma giyen Hamza Çakır’ın babası Salih Çakır’ın cenazesi Şalpazarı İlçesi’nin Üzümözü Mahallesi’nde ikindi namazından sonra kılınan cenaze namazını müteakip aile mezarlığına defnedildi.
Salih Çakır’ın cenazesine ailesi ve yakınlarıyla, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda vatandaş katıldı.
Merhum Salih Çakır amcaya Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm dostlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.